05-07-2020, 06:05:01

Autor Tópico: Van egy erős és erős rand Yeezy Boost kosárlabda cipő  (Lida 109 vezes)

Offline saweotae

  • Newbie
  • *
  • Mensagens: 0
  • Pontos: +0/-0
    • Ver Perfil
  • iDevice: iPhone 6
Olyan tapasztalatokat tapasztaltunk, mint amilyen a Yeezy Boost 380 cipő körül van tartva a cipő alsó részén, a valóban külső oldalaktól. Valójában a tényleges csapszegek kissé előnyben részesítik a lábbeli előnyeit, és ez lehet az oka annak, hogy ilyen tapasztalt, mint például a vonóerő, olyan nagy volt.

A törmelék tényleges megtartása, valamint a szennyeződés nem úgy tűnt, mint az inov-8 Mudclaw Grams 260 gramm, amelyet utóbbi időben megvizsgáltam, mert sokkal lágyabb típusú fogás, különféle anyagokkal együtt, azonban a lábbeli esetében, amely szépen szélesebb lesz. tájkép keveréke az aktuális Peregrine jó választás.

Van egy erős, valamint egy erős rand Yeezy Boost 700 Cipő bevonat, amely a biztonsághoz kapcsolódik a hátsó sarok környékén, valamint a lábbeli tulajdonságai, amelyek további biztonságot nyújtanak, ha egyenetlen utakon működik. Ez azt jelenti, hogy a tényleges lábbelinek meglehetősen hosszú élettartamúnak kell lennie. .

A Yeezy Boost 500 cipő valóban nagyobb kényelmet és könnyűséget kínál a lábbelihez képest - akárcsak a papucs is -, sok ember számára azt sugallhatja, hogy nem mennek el otthonról. Megfigyelni fogom az egyéni lábbeli viselését, az érzés kényelmét és a nyugalmat ülve, hogy megnézhesse!

Biztos vagyok benne, hogy szeretem a tényleges 4 mm-es csökkenést a hátsó sarokon keresztül, hogy lábba lépjen. Valójában ez sokkal több, mint 4 mm-es. ez a tényleges hosszabb mentünk.

Annak ellenére, hogy azt tapasztalták, mint amikor nagyon operáltam volna a tényleges lábbelit, megfigyeltem, hogy a tényleges hátsó sarok egy kicsit szabadon volt a személyes bokaízületem közelében. Ez nem ütötte meg, bár ezt részesítenék előnyben. biztonságosabb maradjon.

Van egy erős és erős rand Yeezy Boost kosárlabda cipő a hátsó sarok környékén, valamint a lábbeli tulajdonságai, bár a lábujjakban kevésbé vannak. Úgy gondolom, hogy ez a különleges régió okozhatja a lábbeli tényleges romlását az első felületnél.

Az alsó részén lévő tényleges csapok egy kissé felfelé akadnak, és nagy a szennyeződés. Jelenleg nagyon sok nehéz és ragacsos szennyeződés van Skóciában, ezért problémát jelenthet abban az esetben, ha ez valóban a saját tipikus táj. Ehhez a csapokhoz egy kis idő szükséges ahhoz, hogy önmagukban díjmentesen működhessenek.